Cautare

2298 de rezultate pentru "portul popular in oltenia" (2.75 secunde)
Aprobarea parlamentului privind limitarea la 1% a pragului maxim de detinere la SIF-uri prin actiuni concertate va duce la scoaterea pe piata a milioane de actiuni, in valoare de zeci de milioane de dolari.
Pentru a veni in intampinarea celor interesati de acest domeniu, Camera de Comert a inaugurat sambata Targul Doljconstruct - Climaterm - Mobex. ... Manifestarea expozitionala, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, si-a deschis portile in incinta si pe platforma exterioara a Teatrului National "Marin Sorescu".
Cele mai mari pachete de actiuni sunt concentrate in mana catorva sute de mii de oameni. Pentru 2005, actionarii au de incasat dividende in valoare de aproape 350 de miliarde de lei vechi.
"Peste sase luni va asteptam cu drag in Europa". Acesta a fost mesajul pe care oamenii de afaceri italieni din Regiunea Lazio din Italia, zona infratita cu Regiunea Sud-Vest Oltenia, l-au transmis autoritatilor doljene.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a suspendat din nou ieri tranzactiile bursiere cu actiuni SIF Oltenia, urmand sa monitorizeze administrarea portofoliului companiei pana la 60 de zile.CNVM a apreciat ca disputa intre membrii conducerii poate pune in pericol functionarea SIF.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj incearca sa-i ajute pe someri, organizand cursuri gratuite de calificare in diverse domenii.
Energia electrica furnizata de Electrica Oltenia s-ar putea scumpi in viitorul apropiat din cauza unei directive a Uniunii Europene care impune societatilor distribuitoare sa-si separe activitatea de distributie de cea de furnizare.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia intentioneaza sa infiinteze un portal de afaceri pe internet pentru mediul economic din zona, a anuntat ieri sefa institutiei, Marilena Bogheanu. ... "Crearea acestui portal este o initiativa a ADR Oltenia.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia, Gheorghe Albu, este impotriva grupului condus de Mihail Vlasov, care vrea debarcarea lui Victor Babiuc din fruntea CCIR. ... Albu este, alaturi de Babiuc, in structurile de conducere ale CCIR.
Remarce care puncteaza disponibilitatea femeilor de a cheltui banii aiurea sunt prezente in multe discutii. In Oltenia, aceste remarce nu sunt insa tocmai justificate, mai ales ca, potrivit statisticilor, principala destinatie a cheltuielilor este reprezentata de alimente si plata serviciilor.
Primariile au castigat si ele proiecte in valoare de 3,12 milioane de euro pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Incepand de ieri, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
Pentru ca au mai ramas bani, in octombrie, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat ideea lansarii celei de-a sasea sesiuni de cereri de proiecte pentru Masurile 1.2, 3.2 si 3.3.
31/1990 care reglementa activitatea societatilor comerciale a fost modificata, urmand ca noile prevederi sa intre in vigoare astazi. ... 31/1990, in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana. ... Celea a precizat ca inregistrarea modificarilor va incepe in forta din 4 decembrie, deoarece pe 1 decembrie nu se lucreaza.
Sute de pensionari isi vand in aceste zile certificatele de actionari la SIF pentru a face rost de bani. Castigul obtinut in urma valorificarii actiunilor se duce pe lemne de foc, plata unor datorii si cumparaturi pentru Sarbatori.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
Mii de craioveni s-au pregatit pentru trecerea in 2007 si in UE printre penele de curent, care nu-i slabesc insa nici la cateva zile dupa Revelion. Instalatiile de distributie a curentului electric in Craiova nu vor cu nici un chip in Uniunea Europeana.
Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie "Oltenia" considera ca disparitia a doar un sfert din ele va fi un succes. ... "In Slovenia, de exemplu, au capotat aproximativ 45% din IMM-uri, iar in Polonia aproximativ 65%. In Cehia, procentul a fost ceva mai mic, 15 - 20%.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia a semnat recent un acord-cadru cu Ministerul Integrarii Europene (MIE) prin care preia, la nivel regional, o serie de atributii in implementarea Programului Operational Regional (POR) referitor la gestionarea fondurilor europene disponibile in perioada 2007-2013.
Intreaga conducere a SIF Oltenia se razboieste in instanta cu Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) pentru anularea unei ordonante emise in iulie 2006, prin care membrii Consiliului de Administratie (CA) fusesera sanctionati cu avertisment.
google-analytics.com